… maar ook de Green Devils kunnen hier een handje bij helpen.

Maak kennis met ERA Visie Plus, Silver partner van de Green Devils.

Uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat u zich dus niet door om het even wie begeleiden. U kiest voor een erkende makelaar die feilloos uw behoeften en gevoelens aanvoelt en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan. Bij ERA bent u hiervoor aan het juiste adres.

Al onze medewerkers kunnen goed luisteren. Uw droom in een geknipte nieuwe woning omzetten. Uw vastgoed doorgronden, zodat u het snel en tegen de juiste prijs kunt verkopen. Dat vraagt kennis van zaken, ervaring, permanente bijscholing en visie in de vastgoedsector. Maar vooral: voelen wat u voelt als u ‘thuis’ zegt.

ERA Visie Plus is makelaar in de breedste zin.

U kunt op ons rekenen bij elke stap die u zet in de richting van uw nieuw verhaal:

  • bemiddeling rond aan- en verkoop van gronden, huizen en appartementen;
  • ontwikkeling van projecten, adviseur van aannemingsbedrijven, architecten, belegging- en projectontwikkelaars;
  • de verhuur van woningen en appartementen;
  • verkavelingen;
  • waardebepalingen;
  • de aanvraag van alle nodige attesten, certificaten, vergunningen en keuringen.

ERA Visie Plus en Green Devils hockey Club slaan de handen in elkaar.

Voor de komende 2 jaren wordt ERA partner van de Green Devils. Het partnership bestaat niet louter uit een financiële ondersteuning van onze club in ruil voor publiciteit op en naast het terrein. In onderling overleg hebben beide partijen een model uitgewerkt waarbij iedereen een maximaal rendement uit de samenwerking kan halen.

Activeer uw kennissenkring ten voordele van de Green Devils

Staat u op het punt of  kent u iemand in uw familie en kennissenkring die overweegt zijn  woning, appartement of bouwgrond te verkopen ,  dan is ERA Visie Plus een ideale partner ! Laat dit dan ook weten aan ERA Visie Plus via het mailadres “michel@visieplus.be”  of telefonisch op het nummer 0495/54.08.22.

Voor elke lead die we aanbrengen, en die uitmondt in een vastgoedtransactie, keert ERA Visie Plus namelijk een bonus uit aan de club ten belope van 10% van haar makelaarscommissie.

We verwelkomen ERA Visie Plus als sponsor van onze club, en rekenen op jullie om dit verhaal mee tot een succes te maken.