Zes jaar na het EK in Boom wordt ons land, met de 'Belfius Eurohockey Championships 2019' opnieuw het toneel van een internationaal event van het hoogste niveau. Van 16 t.e.m. 25 augustus 2019 strijden de acht beste Europese hockeyteams, mannen en vrouwen, in het prachtige "Wilrijkse Plein" stadion in Antwerpen. En we willen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de tribunes volop rood kleuren voor alle wedstrijden van de Red Panthers en Red Lions.

Om dit te verwezenlijken, hebben we een volledig exclusief programma uitgewerkt voor de Belgische clubs en hun leden, met tal van interessante voordelen.

Klik titel om het volledige artikel te lezen


VOORDEEL 1 - VOORRANG VOOR BELGISCHE CLUBS! 

Leden van Belgische hockeyclubs hebben van 28 augustus t.e.m. 30 september 2018 een exclusieve en prioritaire toegang tot het ticketing systeem. Als je nu je tickets aankoopt, ben je er zeker van om deel uit te maken van de ‘Red Tribe’ die onze nationale teams in het stadion zal aanmoedigen. Aarzel dus niet te lang en moedig zoveel mogelijk vrienden en ploeggenoten aan om nu samen hun tickets te kopen met onze clubcode 803, want dit levert extra voordelen voor onze club op!
 
 
 
VOORDEEL 2 - 5% CASHBACK VOOR ONZE CLUB OP ELK VERKOCHT TICKET
Tot 30 september 2018 ontvangt onze club een financiële cashback van 5% op elk ticket (u dus !) wordt aangekocht met onze clubcode 803. Dit geldt natuurlijk enkel voor wedstrijdtickets, niet voor parkeertickets.
 
 
VOORDEEL 3 - WIN EEN INCENTIVE ACTIE VOOR DE GREEN DEVILS
Om het ganse stadion rood te laten kleuren, is er een extra actie opgezet waardoor onze club zou kunnen profiteren van een trainingssessie met de Red Lions, mogelijks kan deelnemen aan een line-up op het EK of eventueel kan genieten van een aankoopbon voor hockeymateriaal. We moedigen dus iedereen aan om hun tickets te kopen tijdens de voorverkoopperiode (tot 30 september) en door gebruik te maken van onze clubcode 803.
 
Wat kunnen we winnen ?
Omzet tickets Actie
€ 5.000 Win een gratis training van één van onze Red Lions of Red Panthers bij jou op de club!
€ 7.500 Tom Boon Hockey Camps komt gedurende een halve dag naar jouw club met een super coole hockeyclinic!
€ 10.000 Samen met Thomas Briels het veld oplopen tijdens het EK? Jouw club mag voor 1 wedstrijd de line-up kids voorzien!
€ 15.000 In stijl naar het EK? Twee supportersbussen komen jullie ophalen en brengen jullie naar het EK met de nodige ambiance!
€ 20.000 Een waardebon van €2000 om te investeren in hockeymateriaal voor jouw club!
€ 25.000 Zelf hockeyen op het EK?! Win een training voor 75 kids op de locatie van het EK tijdens het event!
 
     
VOORDEEL 4 - VRIJWILLIGERS
De organisatie is op zoek naar 2.000 vrijwilligers om dit onvergetelijke evenement te organiseren.
Indien een van onze leden zich inschrijft als vrijwilliger dan ontvangen de Green Devils 25 euro per vrijwilliger per dag.
 
Meer informatie over het vrijwilligersplatform volgt binnenkort.