EXTRA TRAININGEN DECEMBER voor jeugd tem U12

Om toch een deel van de trainingsachterstand weg te werken door de dubbele lockdown worden de trainingen voor de jeugd tem U12 doorgetrokken tot 16 december.

Hieronder vindt u het gedetailleerde programma

Ieder jaar is het weer een hele klus en geregel om het trainingsschema opgevuld te krijgen. Ook dit jaar was dat niet anders.. meer nog…in een onstabiele corona-tijd zijn we hier continue mee bezig! bvb: het zoeken van vervanging bij ziekte of verplichte quarantaine is niet altijd evident.

Zo zijn wij ook nog steeds op zoek naar een geschikte coördinator!

Dit jaar hebben we voornamelijk ingezet om zoveel mogelijk oudere en ervaren trainers in te schakelen, trainers met de juiste skills en opleiding…of wel met de juiste skills en die snel aan de opleiding gaan beginnen. We denken dat dit redelijk goed gelukt is.

Hieronder vind je het huidige schema.

Momenteel zoeken we alleen voor de U7-8 Girls op woensdag nog een vaste trainer. Door het vertrek van Soléne moeten we die opnieuw invullen. De overige trainers liggen zeker vast voor de rest van het seizoen.

Barbara of Barbie zoals ze zichzelf noemt, is Argentijns international en heeft reeds een lange staat van dienst. Zij komt via het samenwerkingsverband met Daring bij ons nu training geven. Ook Nicolas Vl komt via Daring. Alexandre, Augustin, Harold, Jerome, Mathias, Stache en Nicolas B. komen natuurlijk vanuit onze eigen club. Voor diegene die momenteel nog geen cursus initiator hebben gedaan, wordt deze vanaf eind februari 2021 aangeboden! Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.. snel zijn is dus de boodschap!!

Veldbezetting:

Hieronder kan je de veldbezetting gedurende de week vinden.