Voor de 3e wedstrijd van het nieuwe seizoen werden we verwacht op de spiksplinternieuwe terreinen van Lokeren… een prachtig clubhuis met een mooi waterveld! Weer stonden onze girls voltallig aan de wedstrijd. Naar gewoonte begonnen onze meiden aftastend aan de match.. maar na een goeie 5 minuten begonnen ze elkaar te vinden op het snelle veld. De Greens namen vrijwel direct de match in handen en begonnen Lokeren vast te zetten op eigen helft. We gingen de rust in met een verdiende 1-3 voorsprong op het bord. Na de appelsientjes gingen onze girls door met hun sloopwerk… De ene splijtende pass na de andere werd vanuit de verdediging richting de flanken gestuurd met mooi combinatiehockey tot gevolg. Wij als ouders stonden echt te genieten van deze demonstratie! De match werd uiteindelijk gewonnen met 1-7… maar deze cijfers hadden nog veel hoger kunnen oplopen! Proficiat meiden met jullie topprestatie! Ondertussen rukken ze op naar een 2e plaats in de stand.