Het moment waar we allemaal naar uitkijken is bijna daar – onze jaarlijkse Family Day! Dit jaar maken we er een onvergetelijke dag van met een combinatie van gezelligheid, lekker eten en een vleugje glamour.

Green BBQ en… Galabal van de Groene Stick!

Op zaterdag 1 juni is het tijd voor onze spetterende Green Devils BBQ! Verwacht een heerlijke avond vol samenzijn, smakelijk eten en verfrissende drankjes. Maar er is meer! Nieuw dit jaar is ons GALA-moment, waarbij we de helden van onze club in de schijnwerpers zetten. Hoe dit er precies uit zal zien, houden we nog even als verrassing…

Het programma:

17.00 – 18.00: Ontvangst met het ‘Gala van de Groene Stick’, waarbij we onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

18.00 – …: Start BBQ. Geniet van een welkomstdrankje, een uitgebreid assortiment aan BBQ-opties (inclusief vegetarisch en kindvriendelijk), een saladebar vol heerlijke bijgerechten en sauzen, en als kers op de taart: een bolletje ijs van de ijskar!

Prijs:

Volwassenen: 28 euro

Kinderen (onder de twaalf jaar): 16 euro

Inschrijven kan tot en met vrijdag 24 mei. Mis deze kans niet om samen met je familie en team het einde van het seizoen in schoonheid af te sluiten!

Deze barbecue is mogelijk dankzij de inzet van onze vrijwilligers. Wil je graag een handje uit de mouwen steken om de dag vlot te laten verlopen? Schrijf je dan in via onderstaande link