Een club van mensen

De Green Devils hockey club is een familiale club die bijna uitsluitend draait dankzij een stevig team aan vrijwilligers. Natuurlijk maken vele handen licht werk en is alle hulp meer dan welkom.

Waar zijn we zeker naar op zoek?

Organisatie bar

De bar wordt steeds door de leden zelf open gehouden. Om dit in goede banen de leiden zoeken we iemand die Gerry Van Rossem kan helpen.

Evenementen

Jaarlijks organiseren we een 5-tal evenement zoals Halloween, een kerstmarkt, een eindejaarsbarbecue, … Wil jij Daphne Fevry helpen? Laat het haar zeker weten.

Secretariaat

De secretaris is het aanspreekpunt voor de hockeybond en de andere ploegen. Je kan de boodschappen naar de juiste persoon doorsturen. Vragen? Contacteer ons.

Opleidingsverantwoordelijke

Jaarlijks organiseert de club opleidingen voor trainers en coaches. Wie wilt er Kristel Taelman helpen bij de coördinatie van deze opleidingen en volgend seizoen de fakkel van haar overnemen.

Andere functies

  • Scheidsrechters: ondersteuning organisatie
  • Materiaalverantwoordelijke: oa keeperuitrusting
  • Verantwoordelijke webshop
  • Ledenwerving & hockey2school
  • Vrijwilligersverantwoordelijke

Interesse om te helpen? Stuur een mail naar volunteers@greendevils.be of vul onderstaand formulier in.

Natuurlijk zijn alle helpende handen steeds welkom. Laat ons dus zeker weten wat jouw interesses en waar je ons mee zou kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met jou op.


Vrijwilligersformulier