Na meer dan 6 maand geen match meer gespeeld te hebben was de honger bij onze meiden groot! We mochten 2 nieuwe leden in ons team verwelkomen: Elisa De Greef en Emma-Louise De Leeuw. Het matchbegin was aarzelend met redelijk veel onzuiverheden.. maar al snel begonnen onze meiden mooie acties op de mat te leggen met een snelle 0-1 voorsprong. Ook onze nieuwe keepster Sam Belsack moest een paar keer goed tussenkomen. We gingen de rust in met een verdiende 0-1 voorsprong! Na de rust gingen onze meiden op hun elan door en volgende aanvalsgolf na aanvalgolf elkaar op.. maar de keeper van Indiana speelde de match van haar leven! De 0-1 bleef op het bord staan en zo bleef het natuurlijk heel spannend… en wat we vreesden werd waarheid.. na het missen van zoveel kansen kon Indiana op counter scoren…. Onze meiden waren kort aangeslagen en kregen direct erna de 1-2 tegen. Dit was het sein voor een alles of niets offensief, maar ze kwamen niet meer tot scoren… Dit was even wennen voor hen want het was al van 3 seizoenen geleden dat ze nog een nederlaag geleden hadden in competitie! Maar al snel werd het verlies omgezet in motivatie voor de volgende match… laat Braxata maar komen!