Ben je een gepassioneerde hockeyer die zijn of haar vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen? Zoek dan niet verder! We organiseren een BOOTCAMP op 8, 9, 11 en 12 april telkens van 16u30 tot 19.00u voor onze U14, U16 & U19 Boys en Girls. Ons hockey bootcamp is speciaal ontworpen voor ervaren spelers die hun techniek, tactiek en fysieke kracht willen verbeteren.

Tijdens ons intensieve bootcamp zal je begeleid worden onder leiding van Guadeloupe Moras die uw individuele behoeften en doelen begrijpt. Ons programma is gericht op het verfijnen van uw vaardigheden en het vergroten van uw spelinzicht, zodat je nog waardevoller wordt voor jouw team.

Gedurende de bootcamp zullen we ons richten op verschillende aspecten van het spel, waaronder balcontrole, passing, schieten, verdedigingstechnieken en tactische strategieën. Je krijgt de kans om te trainen met gelijkgestemde spelers en jouw kennis te delen in een stimulerende en competitieve omgeving.


Ons bootcamp omvat niet alleen technische trainingssessies, maar ook kracht- en conditietraining om uw algehele fysieke vermogen te verbeteren. We geloven dat een sterke basis van fysieke fitheid essentieel is om uw potentieel als hockeyspeler te bereiken.

Of u nu wilt werken aan uw individuele prestaties of uw teamspel naar een hoger niveau wilt tillen, ons hockey bootcamp biedt de perfecte gelegenheid om te groeien en te excelleren. We streven ernaar om een ondersteunende en motiverende omgeving te creëren waarin je jouw doelen kan bereiken.

Aarzel niet langer en sluit aan bij ons hockey bootcamp voor ervaren spelers. Schrijf u vandaag nog in en zet de volgende stap in je hockeycarrière!

Je kan je voor de 4 dagen inschrijven (80 €) of indien je niet alle dagen aanwezig kan zijn dan is er ook een à-la-carteformule (25 €/sessie). Voor ieder wat wils!

Praktisch

Voor wie? Meisjes en jongens met hockeyervaring van U14, U16 en U19. Zowel voor leden als niet-leden van de club
Wanneer? op 8, 9, 11 en 12 april, telkens van 16u30 tot 19.00 uur
Prijs? 80€ voor 4 dagen of 25€ per individuele dag (1 drankje per dag inbegrepen)
Hoe? Door op voorhand in te schrijven via de knop hieronder (zolang er plaatsen beschikbaar zijn)