NL
FR

GREEN DEVILS
 Hockey Club

Nu woensdag 5/12 komt de Sint langs op de Green van 14h30 tot 16h30!

Er zal geen officiële training meer zijn… maar er zullen naast het bezoek van de Sint tal van activiteiten voorzien zijn. Alle kids komen gewoon op hun normale trainingsuur naar het clubhuis voor een bezoekje aan de Sint.

ALLEEN DE U12 BOYS & GIRLS VRAGEN WE OM ROND 15H15 REEDS TE KOMEN

Voor ieder is er naast het fotomomentje ook wat lekkers voorzien!
Wat staat er onder andere op het programma?

 • Een knabbeltje en een drankje
 • Kleuren en knutselen
 • Snoepzoeken
 • Toernooi tussen de jeugdploegen

Be there!!

 

Sinterklaas

Haal op zaterdag 1 december je vest op bij De Slaapadviseur

Goed nieuws voor de leden die nog geen Green Devils soft shell mochten ontvangen. 
De resterende vesten zijn toegekomen en zullen dit weekend verdeeld worden.

U kan uw vest op zaterdag 1 december tussen 14u en 17u afhalen bij De Slaapadviseur in Ternat (Assesteenweg 24, 1740 Ternat). Enkele bestuursleden zullen u in de winkel ontvangen.

Neem gerust ook even de de tijd om een kijkje te nemen in de toonzaal van onze sponsor De Slaapadviseur, ze hebben namelijk ook nog een mooie korting in petto:

DNA Hockey - onze kledingpartner - laat weten dat bedrukkingen van kledingen vanaf heden op voorhand aangevraagd moeten worden.

Het is niet langer mogelijk om kledij die ter plaatse gekocht werd, of wanneer je je aanmeld met een shirt om dit meteen te laten bedrukken. DNA Hockey vraagt om dit steeds op voorhand aan te melden via http://www.dnahockey.be/procedurebedrukkingshirts/.

Met een aanmelding is de bedrukking steeds meteen mogelijk en worden onnodige verplaatsingen vermeden.

Zes jaar na het EK in Boom wordt ons land, met de 'Belfius Eurohockey Championships 2019' opnieuw het toneel van een internationaal event van het hoogste niveau. Van 16 t.e.m. 25 augustus 2019 strijden de acht beste Europese hockeyteams, mannen en vrouwen, in het prachtige "Wilrijkse Plein" stadion in Antwerpen. En we willen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de tribunes volop rood kleuren voor alle wedstrijden van de Red Panthers en Red Lions.

Om dit te verwezenlijken, hebben we een volledig exclusief programma uitgewerkt voor de Belgische clubs en hun leden, met tal van interessante voordelen.

Klik titel om het volledige artikel te lezen

Alle kinderen die eerst eens willen proberen voor ze zich inschrijven voor het volledig seizoen kunnen gratis 3 trainingen tijdens de maand september volledig vrijblijvend meespelen. Dit zijn de uren van de trainingen: klik hier. Iedereen kan voor deze oefensessies een hockeystick van de club lenen. Voor de rest is het voldoende om sportkledij en sportschoenen te dragen (geen voetbalschoenen met lange studs).

Schrijf je hier in

Na het succes van vorig seizoen organiseren we ook dit jaar een start to hockey voor volwassenen. Wil je graag hockey spelen maar heb je nog geen ervaring ? Geen nood, met deze lessenreeks geven we je een volwaardige introductie tot de hockey sport en dit onder professionele begeleiding. 

Klik hier om in te schrijven

Voor wie vrienden of familie heeft die graag de club willen toetreden, mag je hun ook uitnodigen om zich op onze website: www.greendevils.be in te schrijven. Als er vragen zijn, dan kunnen jullie deze altijd sturen naar info@greendevils.be.

BELANGRIJK : Wie zich wil uitschrijven, vragen we ook om uiterlijk nog voor 20 juni een mail te sturen naar info@greendevils.be zodat we op tijd het nodige kunnen doen om de Hockey bond op de hoogte te brengen.

We willen al onze leden en vrienden van de club bedanken voor de sportieve inzet en hun betrokkenheid voor de club tijdens het seizoen 2017-2018. We zien de groei van onze club en de sfeer die alleen maar toeneemt als een ongelooflijk compliment. Onze waarden Familie, Plezier en Fair Play worden duidelijk door iedereen gedragen, en dit is de grootste drijfveer van ons bestuur !

Wil je zelf nog iets meer doen voor de club, weet dan dat het bestuur nog op zoek is naar versterking. Laat je motivatie de bovenhand nemen en laat het zeker weten indien je wenst bij te dragen via info@greendevils.be.

Om nog maar eens te bewijzen dat het een succesvol seizoen was, presenteren we jullie dit leuk “We are so Green” filmpje.

 

 

Beste leden,

Vanaf morgen, 14 oktober, zijn jullie welkom bij DNA Hockey voor het halen van de officiële truitjes van de Green. Hoe gaat dit juist in zijn werk?

 1. Bij aankomst, zal u de kans krijgen om de truitjes te passen.
 2. Kies de juiste maat, en ga dan naar de kassa. Toon uw identiteitskaart om aan te geven dat u in onze club aangesloten bent (DNA Hockey heeft een lijst). 
 3. DNA Hockey zal uw naam en uw nummer nogmaals vragen ter controle voor het printen. 
 4. Uw nummer en naam worden dan in de winkel geprint op het truitje en dit proces duurt ongeveer 2 minuten.

Vergeet dus niet om snel uw truitje te halen zodat u nog kan genieten van het lanceringsaanbod van DNA Hockey die uitgebreid uitgelegd is in ons voorgaande artikel.

In het geval dat je jouw naam en nummer niet hebt kunnen doorgeven aan uw kapitein aan het begin van dit seizoen, vragen we om een procedure te volgen zodat DNA Hockey dit verder kan opvolgen. U vindt de procedure in deze PDF.

Adress van de winkel :

Antwerpsestraat 482. 2850 Boom.

Opening hours :

 • Sunday & Monday: closed
 • Tuesday: 10.00 - 18.00
 • Wednesday: 10.00 - 20.00
 • Thursday: 10.00 - 18.00
 • Friday: 10.00 - 20.00
 • Saturday: 10.00 - 18.00

We kijken er naar uit om jullie allemaal te zien spelen in de nieuwe truitjes!

Le comité

- Maandag : 

 • Gents/Ladies 20u00 - 22u00

- Dinsdag  : Fysiek (gegeven door Jonathan)

 • Dames  : 19u30-21u
 • Heren : 20u30-22u

- Woensdag :

 • Dames 2/3 & Ladies : 20u-21u30
 • Mineuren & Gents : 20u-21u30

- Donderdag :

 • Dames 1 : 19u30-21u (Serge)
 • Start to hockey : 19u30-21u (Stache)

- Vrijdag :

 • Heren 1 : 19u30-21u (Pascal)
Gold Sponsors
Images
EVENTS
Silver Sponsors
Sponsordeal via ERA Visie Plus

ERA Visie Plus en Green Devils hockey Club slaan de handen in elkaar.

Lees er alles hier over!

Aandelen

Aankoop en Verkoop.

Lees er hier alles over.

Sponsoring @ Sympathy

Green Devils Hockey Club    |    info@greendevils.be   

© 2016, website powered by Twizzit.com