NL
FR

GREEN DEVILS
 Hockey Club

 

Op woensdag 3 april is er nog een laatste jeugdtraining voor de Paasvakantie.

Na de training kunnen alle jeugdploegen nog nagenieten van een Paasvieruurtje aangeboden door de Green Devils.

  • U7 en U8 na de training
  • U9 en U10 na de training om 16u30
  • U12 en U14 voor de training vanaf 15u45

 

Tot woensdag

Comité Jeugd

Easter bunny

 

Op zondag 7 april is er de Red Lions/Red Panthers Fan Day - een unieke kans om onze nationale hockey helden te ontmoeten.

Op diezelfde dag spelen onze Red Panthers ook hun eerste Pro League wedstrijd in België tegen China. Alle supporters zijn meer dan welkom om onze Panthers naar een overwinning te leiden !

Meer info op www.fihproleague.be

 

Fanday red panthers red lions

Kom mee onze mineur 1 ploeg aanmoedigen. Zij spelen zondag om 10u om kampioen te worden en te stijgen naar de hoogste divisie. Nog nooit heeft een ploeg van Green Devils dit gehaald. Na de wedstrijd hebben we braadworsten voor iedereen. Wees er zeker bij op dit historisch moment.

Andere wedstrijden:

8u30 Junior Masters - Indiana : ons meest ervaren team

10u Min 1 - Brugge: de niet te missen match van het jaar

12u Dames 1 - Wolvendael: ons eerste damesteam dat op de supporters rekent om terug naar de kop van het klassement te klimmen.

15u Dames 3 - Aalst: een derbi met onze buren van Aalst

Net zoals vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer hockeystages tijdens de paasvakantie en de zomervakantie. Of je lid bent of niet, beginner of gevorderd, iedereen is welkom. Dit zijn de data:

  • 15 april - 19 april
  • 1 juli - 5 juli
  • 19 augustus - 23 augustus
  • 26 augustus - 30 augustus


Meer info en inschrijvingen: klik hier

De Green Devils hockey club organiseert samen met de Vlaamse Hockey Liga een cursus Aspirant Initiator. Deze opleiding wordt ten zeerste aangeraden aan alle trainers en coaches die actief zijn in de club. De datums zullen zeer binnenkort bevestigd worden.

Klik hier om je in te schrijven

Meer info, contacteer Kristel Taelman (kristel.taelman@sport.vlaanderen)

DNA Hockey - onze kledingpartner - laat weten dat bedrukkingen van kledingen vanaf heden op voorhand aangevraagd moeten worden.

Het is niet langer mogelijk om kledij die ter plaatse gekocht werd, of wanneer je je aanmeld met een shirt om dit meteen te laten bedrukken. DNA Hockey vraagt om dit steeds op voorhand aan te melden via http://www.dnahockey.be/procedurebedrukkingshirts/.

Met een aanmelding is de bedrukking steeds meteen mogelijk en worden onnodige verplaatsingen vermeden.

Zes jaar na het EK in Boom wordt ons land, met de 'Belfius Eurohockey Championships 2019' opnieuw het toneel van een internationaal event van het hoogste niveau. Van 16 t.e.m. 25 augustus 2019 strijden de acht beste Europese hockeyteams, mannen en vrouwen, in het prachtige "Wilrijkse Plein" stadion in Antwerpen. En we willen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de tribunes volop rood kleuren voor alle wedstrijden van de Red Panthers en Red Lions.

Om dit te verwezenlijken, hebben we een volledig exclusief programma uitgewerkt voor de Belgische clubs en hun leden, met tal van interessante voordelen.

Klik titel om het volledige artikel te lezen

Alle kinderen die eerst eens willen proberen voor ze zich inschrijven voor het volledig seizoen kunnen gratis 3 trainingen tijdens de maand september volledig vrijblijvend meespelen. Dit zijn de uren van de trainingen: klik hier. Iedereen kan voor deze oefensessies een hockeystick van de club lenen. Voor de rest is het voldoende om sportkledij en sportschoenen te dragen (geen voetbalschoenen met lange studs).

Schrijf je hier in

 

Na het succes van vorig seizoen organiseren we ook dit jaar een start to hockey voor volwassenen. Wil je graag hockey spelen maar heb je nog geen ervaring ? Geen nood, met deze lessenreeks geven we je een volwaardige introductie tot de hockey sport en dit onder professionele begeleiding. 

Klik hier om in te schrijven

Voor wie vrienden of familie heeft die graag de club willen toetreden, mag je hun ook uitnodigen om zich op onze website: www.greendevils.be in te schrijven. Als er vragen zijn, dan kunnen jullie deze altijd sturen naar info@greendevils.be.

BELANGRIJK : Wie zich wil uitschrijven, vragen we ook om uiterlijk nog voor 20 juni een mail te sturen naar info@greendevils.be zodat we op tijd het nodige kunnen doen om de Hockey bond op de hoogte te brengen.

Gold Sponsors
Hockeystage


Tijdens paasvakantie en zomervakantie

Meer info en inschrijvingen

Images
EVENTS
Silver Sponsors
Aandelen

Aankoop en Verkoop.

Lees er hier alles over.

Sponsordeal via ERA Visie Plus

ERA Visie Plus en Green Devils hockey Club slaan de handen in elkaar.

Lees er alles hier over!

Green Devils Hockey Club    |    info@greendevils.be   

© 2016, website powered by Twizzit.com