NL
FR

GREEN DEVILS
 Hockey Club

Wij bouwen verder aan de groei van onze club!
 
Gisteren werden de vergader/opleidingscontainers geplaatst!
Dit is een belangrijke stap en basis voor het geven van onze OPLEIDINGEN (aspirant)/ INITIATOR HOCKEY die van start gaan op 29/09 (aspirant) en 23/02/21 (initiator)!
 
Naast de opleidingen zullen deze containers ook gebruikt worden voor matchvoorbereidingen en technische besprekingen en allerhande vergaderingen.
 
 
De werken aan de nieuwe parking vorderen goed....
Met het betegelen is de laatste fase ingegaan..
Het wordt een juweeltje!!
 
 

De werken aan de nieuwe parking zijn een volgende fase ingegaan en deze mag hierdoor NIET meer gebruikt worden!

Gelieve dus de oude parking te gebruiken aan het clubhuis....

De werken aan de parking zijn vorige week gestart!

Midden september hebben we de mooiste (en sowieso de nieuwste) parking van alle hocheyclubs! :-)

Na het succes van vorig seizoen organiseren we ook dit jaar een start to hockey voor volwassenen. Wil je graag hockey spelen maar heb je nog geen ervaring ? Geen nood, met deze lessenreeks geven we je een volwaardige introductie tot de hockey sport en dit onder professionele begeleiding. 

Klik hier om in te schrijven

De eerste 3 woensdagen van september kunnen geïnteresseerde jeugdspelers gratis komen meetrainen.  Iedereen kan voor deze oefensessies een hockeystick van de club lenen. Voor de rest is het voldoende om sportkledij en sportschoenen (geen voetbalschoenen met lange studs) te dragen. Heb je beenbeschermers.... dan is dat altijd veiliger.

Maar schrijf jullie zeker al in via volgende link

Schrijf je hier in

 

Voor wie vrienden of familie heeft die graag de club willen toetreden, mag je hun ook uitnodigen om zich op onze website: www.greendevils.be in te schrijven. Als er vragen zijn, dan kunnen jullie deze altijd sturen naar info@greendevils.be.

BELANGRIJK : Wie zich wil uitschrijven, vragen we ook om uiterlijk nog voor 20 juni een mail te sturen naar info@greendevils.be zodat we op tijd het nodige kunnen doen om de Hockey bond op de hoogte te brengen.

Gold Sponsors
Images
EVENTS
Silver Sponsors
Aandelen

Aankoop en Verkoop.

Lees er hier alles over.

Green Devils Hockey Club    |    info@greendevils.be   

© 2019, website powered by Twizzit.com