NL
FR

GREEN DEVILS
 Hockey Club

 

Hockey stages voor beginners en gevorderden

Met een ervaren omkadering kunnen beginnende spelers perfect kennis maken met hockey. Voor de meer gevorderde spelers zijn er trainers van topniveau om het potentieel van iedere speler te helpen verbeteren. Natuurlijk blijven plezier en de sterke waarden die eigen zijn aan hockey zeer belangrijk.

Voor de kleinsten (4 - 6 jaar) is er een aangepast programma met afwisselend hockey, knutselen en andere animatie.

Prijs : €130 (€110 vanaf het 3e kind van dezelfde familie), Paasstage €105 (€90 vanaf het 3e kind van dezelfde familie).

Stage van 9u tot 16u, gratis opvang mogelijk van 8u tot 9u en van 16u tot 18u.

 

De paasstage zal de tweede week van de paasvakantie plaatsvinden.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier voor de paasstage van 14/04 tem 17/04.

 

In juli en augustus organiseren we naar jaarlijkse gewoonte ook stages.

 • 1 juli - 3 juli Tom Boon stage (verdere info volgt later)
 • 6 juli - 10 juli
 • 17 augustus - 21 augustus
 • 24 augustus - 28 augustus
 • 2 november - 6 november in samenwerking met SportWays (verdere info volgt later)

Klik hier voor het inschrijvingsformulier voor de zomerstages.

Voor meer informatie, kunnen jullie terecht bij Christof Defloor (christof.defloor@telenet.be, 0477 927 060).

Aanspreekpunt Integriteit: Vanessa Van den Eede: 0479/370900

Jeugdschoolverantwoordelijke: Christof Defloor: 0477/927060

Opleidingscoördinator: Kristel Taelman: 0477/685206

Beste leden, het is al even geleden, maar de club overweegt om terug een toernooi te organiseren voor de jeugd.

Dit zou doorgaan in het laatste weekend van de Paasvakantie op 17/18/19 april 2020.

Maar zo'n toernooi organiseren is een immens werk dat niet alleen door ons jeugdcomité en zijn sympathisanten kan gedragen worden!  Hiervoor hebben we vele handen nodig van vrijwilligers...

Dus voor we die beslissing nemen willen we hierbij een rondvraag doen wie zich allemaal geroepen voelt om een handje toe te steken.

Wil je helpen... geef je dan alvast op via deze link https://app.twizzit.com/v2/public/form/15fe5479d13398a69d2c89bbeaa554f2

Met zijn modern design, praktisch gemak en de meest recente toptechnologie is de nieuwe Discovery Sport de ideale partner voor al uw (hockey)avonturen. Deze compacte SUV laat u en uw gezin genieten van hoogstaand Land Rover comfort, waar u ook heen trekt. Ideaal om goed uitgerust en relax te arriveren bij een wedstrijd op verplaatsing.

Kom hem ontdekken in de showroom van Jaguar Land Rover Asse tijdens onze lanceringsdagen van donderdag 19 t.e.m. zaterdag 21 september. Op donderdag 19 september zijn wij uitzonderlijk geopend tot en met 22u.

De nieuwe Discovery Sport is nu reeds verkrijgbaar met MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle)-technologie, wat bijdraagt tot een lager brandstofverbruik en CO2-uitstoot. U heeft bovendien al een nieuwe Discovery Sport vanaf €38.250 of vanaf € 339 per maand in financiële renting.

Speciaal voor leden van Green Devils zijn er speciale voorwaarden te verkrijgen enkel bij Jaguar Land Rover Asse. Vraag er zeker naar!

   

Na het succes van vorig seizoen organiseren we ook dit jaar een start to hockey voor volwassenen. Wil je graag hockey spelen maar heb je nog geen ervaring ? Geen nood, met deze lessenreeks geven we je een volwaardige introductie tot de hockey sport en dit onder professionele begeleiding. 

Klik hier om in te schrijven

DNA Hockey - onze kledingpartner - laat weten dat bedrukkingen van kledingen vanaf heden op voorhand aangevraagd moeten worden.

Het is niet langer mogelijk om kledij die ter plaatse gekocht werd, of wanneer je je aanmeld met een shirt om dit meteen te laten bedrukken. DNA Hockey vraagt om dit steeds op voorhand aan te melden via http://www.dnahockey.be/procedurebedrukkingshirts/.

Met een aanmelding is de bedrukking steeds meteen mogelijk en worden onnodige verplaatsingen vermeden.

Door het grote succes van onze proeftrainingen in september waardoor al meer dan 30 nieuwe leden aangesloten zijn, willen wij 2 nieuwe gratis proeftrainingen in februari organiseren. Datum en uur zullen later nog gecommuniceerd worden. Iedereen kan voor deze oefensessies een hockeystick van de club lenen. Voor de rest is het voldoende om sportkledij en sportschoenen te dragen (geen voetbalschoenen met lange studs).

Maar schrijf jullie zeker al in via volgende link

Schrijf je hier in

 

Voor wie vrienden of familie heeft die graag de club willen toetreden, mag je hun ook uitnodigen om zich op onze website: www.greendevils.be in te schrijven. Als er vragen zijn, dan kunnen jullie deze altijd sturen naar info@greendevils.be.

BELANGRIJK : Wie zich wil uitschrijven, vragen we ook om uiterlijk nog voor 20 juni een mail te sturen naar info@greendevils.be zodat we op tijd het nodige kunnen doen om de Hockey bond op de hoogte te brengen.

Beste leden,

Vanaf morgen, 14 oktober, zijn jullie welkom bij DNA Hockey voor het halen van de officiële truitjes van de Green. Hoe gaat dit juist in zijn werk?

 1. Bij aankomst, zal u de kans krijgen om de truitjes te passen.
 2. Kies de juiste maat, en ga dan naar de kassa. Toon uw identiteitskaart om aan te geven dat u in onze club aangesloten bent (DNA Hockey heeft een lijst). 
 3. DNA Hockey zal uw naam en uw nummer nogmaals vragen ter controle voor het printen. 
 4. Uw nummer en naam worden dan in de winkel geprint op het truitje en dit proces duurt ongeveer 2 minuten.

Vergeet dus niet om snel uw truitje te halen zodat u nog kan genieten van het lanceringsaanbod van DNA Hockey die uitgebreid uitgelegd is in ons voorgaande artikel.

In het geval dat je jouw naam en nummer niet hebt kunnen doorgeven aan uw kapitein aan het begin van dit seizoen, vragen we om een procedure te volgen zodat DNA Hockey dit verder kan opvolgen. U vindt de procedure in deze PDF.

Adress van de winkel :

Antwerpsestraat 482. 2850 Boom.

Opening hours :

 • Sunday & Monday: closed
 • Tuesday: 10.00 - 18.00
 • Wednesday: 10.00 - 20.00
 • Thursday: 10.00 - 18.00
 • Friday: 10.00 - 20.00
 • Saturday: 10.00 - 18.00

We kijken er naar uit om jullie allemaal te zien spelen in de nieuwe truitjes!

Le comité

Gold Sponsors
Images
EVENTS
Silver Sponsors
Aandelen

Aankoop en Verkoop.

Lees er hier alles over.

Green Devils Hockey Club    |    info@greendevils.be   

© 2019, website powered by Twizzit.com